O NAMA

Mijenjamo tržište rada tehnologijom, iskustvom i inovativnim modelima

Stvorili smo nekoliko poslovnih modela kako bismo se prilagodili potrebama svakog poslodavca. U kombinaciji s timom za regrutiranje, razvoj i vodstvo, smatramo da smo savršeno rješenje za poduzeća svih vrsta i veličina.

Upoznajmo se

01

Posredovanjem u zapošljavanju gradimo most između poslodavca i radnika

Svjesni smo koliko obaveza stoji iza dovođenja kvalitetnog radnika iz stranih zemalja. Zato je model posredovanja savršen za eliminiranje nepotrebnih briga koje mi obavljamo umjesto Vas.
02

Sezona, zahtjevni projekt ili nešto treće - ustupanje e savršen “fit”

Za razdoblje u kojem trebate potporu kvalitetne radne snage kako biste isporučili sve što ste imali u planu. Mi se brinemo o isplati plaća, te je radnik zaposlen u našoj agenciji, dok obavlja posao u Vašem poduzeću.
03

Minimizirajte rizik zapošljavanja kroz hibridni poslovni model

Donošenje odluke o zapošljavanju nikada nije jednostavno. Kraći period bez rizika služi kako biste se uvjerili da ste donijeli pravu odluku prije stalnog zaposlenja. Ovaj model nazivamo “Ustupanjem do zaposlenja”.
04

Koristimo tehnologiju kako bi automatizirali procese i predvidjeli buduće promjene

Kako se vodimo inovativnošću, smatramo da je naša agencija posebna u načinu kako provodi procese. Od Vašeg zahtjeva do dolaska radnika vršimo brojne korake kako bi povećali učinkovitost i osigurali da su regrutirani radnici savršeno rješenje za Vaš problem.
05

O zadovoljstvu klijenta brinemo i nakon završetka procesa

Uvidjeli smo kako je ključ uspješne suradnje neprekidni kontakt koji omogućava Vama da zatražite pomoć oko bilo kojeg segmenta radnog procesa i prilagodbe radnika, a nama da uslugu dovedemo na još veću razinu. Naš tim za zadovoljstvo klijenata jamči upravo to.

Naša priča

2019.

Početak

Ne tako davne 2019. godine rodila se ideja o Humble Huntersu na jednom obiteljskom roštilju kada se potegnula tema o nedostatku radnika u RH. Sandiju nije trebalo mnogo da dogovori sastanak s prvim zaintresiranim klijentom dok je Dejan tražio načine kako doći do izvora kvalitetnih radnika. Obrt je ubrzo postao d.o.o. i od tada su klijenti počeli zvati sa svih strana. Pandemija je, na kratko, ugasila snove da će Dejan & Sandy u vrlo kratkom roku osvojiti tržište. Do sredine 2021. uspjeli su dovesti nešto više od 200 radnika. Od sredine 2021. kreće nešto što ni jedan ni drugi nisu sanjali. Pozivi su dolazili sa svih strana, agencija raste na 9 zaposlenika do 10. mjeseca 2021. koji uspijevaju zaposliti još 700 stranih radnika do kraja 2021.

2022.

Inozemni uredi

2022. donosi nove izazove, ali Humble Hunters priča nastavlja svoj razvoj i rast. Tako je u prvom kvartalu otvoren prvi Humble Hunters inozemni ured i to u Dohi, Katar. Otvaranje podružnice na Bliskom Istoku je omogućilo mnogo kvalitetniji i brži proces zapošljavanja. Samo preko Doha ureda je prošlo više od 1500 radnika u manje od 6 mjeseci. Do sredine 2022. agencija Humble Hunters sa dva ureda broji čak 16 stalnih zaposlenika.

BUDUĆNOST

Agencija na Filipinima

U 9. mjesecu 2022. događa se i možda najbitniji trenutak u kratkoj povijesti agencije – otvara se Humble Hunters Philippines Inc. agencija za zapošljavanje na Filipinima. Direktan izvor najkvalitetnije radne snage omogućit će Humble Huntersu postati lider u zapošljavanju najkvalitetnijih Filipinskih radnika na prostorima RH, ali i šire.

Naš tim

Scroll to Top